2014. október 5., vasárnap

Wellness

Megjöttünk a harmadik idei nyaralásunkról, azt hiszem nem panaszkodhatnak a lányok :) 
Ez az utolsó úti cél Sárvár volt, még májusban kaptam a nyaralást, vagy őszölést, és jókor is jött ez a kis kikapcsolódás, olyan elő-szülinapféle volt :) 
Ebben a hotelben voltunk, azért jelzem most ezt így konkrétan, mert bátran merem ajánlani gyerekeseknek, kedvesek voltak, mindent biztosítottak (ágy, kád, etetőszék) és szuper helyen is van, minden a közelben. Jó, persze Sárvár nem a szomszéd város, de aki szeret belföldön nyaralni, annak nem szabad kihagynia.

Jövőre, márciusban nélkülük megyünk egy hétre, ezt csak azért tartottam fontosnak megjegyezni, mert már most idegeskedek, mi lesz velük, és hogy szaranya vagyok-e :D De hát mivel a nászút kimaradt, most pótoljuk majd, és remélem, ők sem veszik zokon - végül is kb. 4-5 óra alatt haza tudunk repülni, ha nagyon nagy sírás lenne :) (magunkkal azért nem visszük őket, mert én személy szerint kicsiknek tartom még őket a repüléshez, és nem is hiszem, hogy élveznék ezt az egészet) 

Néha elgondolkozom azon, mivel érdemeltük ki ezt a két gyereket, már eleve azt, hogy kettőt adtak belőlük, aztán azt, hogy ilyenek. Nem mondom, hogy soha semmi gond, vagy inkább azt írom, nehézség sincs, de ez természetes, viszont ezeken túl már-már hihetetlen, mennyire jó velük. Nem először utaztak már 3-3,5 órát kocsiban, tökéletesen bírták, pedig nem is velük ültem hátul, nem okoz gondot nekik az idegen helyen való alvás (ez nem azt jelenti, hogy csodásan alszunk, hanem azt, hogy ugyanúgy, mint itthon :)), imádják a vizet, a gyerekeket, az állatokat, a felnőtteket, mindent megesznek szinte, ami eléjük kerül, minden érdekli őket és szinte bármit csinálhatunk velük, ha jól szervezünk - persze bizonyos határokon belül.
Szóval szerencsések vagyunk, hogy a gólya pont őket dobta le... :)

De ezt még biztos fogom tudni fokozni majd, ugyanis a következő posztom nagy valószínűséggel az első születésnapjuk miatt lesz majd, két nap múlva :) Tudom, hogy már leírtam párszor, de elképesztő, hogy már ilyen nagylányok :)

Persze ennél több kép készült, majd teszek fel, most ennyi :)







2 megjegyzés:

  1. Megint azt kell mondanom, hogy irtó édesek a Csajok, és nem akarok ömlengősen érzelgős lenni,de Szilvi, az a bizonyos nagybetűs anyai Szerelem sugárzik a szemeidből :)
    Az ilyen egymással szemben típusú ikerjárgányokat nagyon csípem :) Ha jól számolom, 7-én lesz a szülinapjuk? A férjemnek is :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. köszönöm, meg a nevükben is :))
      igen, ma egy évesek :)
      akkor nektek is jó ünneplést kívánok :)

      Törlés