2014. június 12., csütörtök

Túl a nehezén

Kicsit drámai a cím, pedig semmi baj nincs, csak végre talán túl vagyok a nehéz vizsgákon. Egy matek2 és egy statisztika volt a mumus, olyan érdekes nekem ezek a tárgyak, érdekel, élvezem, hogy nem kell magolni, inkább csak megérti, megy, van sikerélményem, egészen addig, amíg nem egy vizsgán kell teljesítenem, mert ott teljesen belezavarodok, komolyan még abba is, mennyi 2+3 :) Amúgy sincs hozzájuk elég eszem, csak mindig elragad a lelkesedés. Így végül is mindkét vizsgára másodjára sikerült, bár Peti szerint két gyerek mellett ez olyan, mintha elsőre ötöst kaptam volna:D Ezenkívül nagyjából 4 és 5 amik váltakoznak, még lesz egy pár vizsga, de most már felszabadultan tudok tanulni:) 
Hála a sikernek, kicsit jobban be tudom osztani az időmet, így próbálom lefaragni a zsírt, mert nyár végén is, és szeptemberben is esküvőre megyünk, ez utóbbin pedig "koszorúsasszony" is leszek:)
Szóval a napok sok tanulással, némi főzéssel és sok-sok babázással telnek. Már mindkét gyerek áll - kapaszkodva, pedig alig 8 hónaposak, hát azért elég durva, üzenem az ikreseknek, neeeeeeem az eleje kemény, hanem ez!:) Továbbra is cukik, főleg, ahogy egyre jobban érdekli őket a világ, és tényleg nagyon megható, amikor a gyereked mindenre rácsodálkozik, ami amúgy neked tök természetes. 
ITT találtok frissebb képeket, de már megoldottam a blogba való fotók feltöltését is, úgyhogy lesznek sztárfotók majd:) Csak legyek már túl ezeeeeeen:):)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése